Piparmündi-šokolaadi maiustus

Lihtne ja huvitav värskendav maiustus. Piparmündilehed annavad šokolaadile huvitava maitselisa. Kerge valmistada ja vähe koostisaineid.




KOOSTISAINED

piparmündilehti (võimalikult suured)
200 g tumedat šokolaadi




VALMISTUSJUHEND

1. Pese piparmündilehed korralikult puhtaks.

2. Sulata šokolaad veevannil.

3. Võta näpuga piparmündilehe tipust kinni ja kata leht mõlemalt poolt šokolaadiga. Jäta lehe tipp šokolaadita.

4. Aseta maiustused küpsetuspaberiga kaetud taldrikule. Pane 30 minutiks sügavkülma.

5. Hoia serveerimiseni külmkapis.

Kuna piparmündilehed ei püsi kaua värsketena, tuleks maiustused päeva paariga ära süüa.





Suur valik ehteid, kodukaupu, matkatarbeid, mänguasju, kristalle, taro kaarte, seinapilte jne.


Aastahoroskoop naisele


Isiksuse analüüs hiina astroloogia järgi


Kas sobime kokku?


Kaelakee: ametüst


Skulptuur: süda


Kaelakee: amburi tähtkuju


Kaelakee: elu puu


Külmakott: Volkswagen (25 l)


Pehme mänguasi: anakonda


Käevõru: labradoriit ja kuukivi


Seinakaunistus: lõvi


Taldrikud (27 cm) (6 tk)

Related posts